Milan Design Week 2018

Huhtikuussa muotoilumaailman keskus on Milano.

Vuonna 1961 perustettu Salone Internazionale del Mobile di Milano on maailman suurin muotoilun messutapahtuma. Vuosikymmenten aikana tapahtuma on laajentunut valtaamaan koko kaupungin ja viikon aikana on mahdollista kokea satoja muotoilualan tapahtumia. Jokainen kaupunginosa toimii festivaalin näyttämönä ja Helsinki Design Weekly suositteleekin käymään La Triennale Di Milanossa sekä Breran pikkuputikeissa, legendaarisen Rossana Orlandin galleriassa, Tortonan entisen tehdasalueen tapahtumatiloissa ja tutkimaan Venture Futuren ja Ventura Centralen alueita.

HDW:n tiimi on tietysti mukana järjestämässä World Design Weeks –organisaation tapaamista La Triennalessa. Sen jälkeen käymme Salone del Mobilessa käymme, mitä Nikari, Hanna Anonen ja Tero Kuitunen ovat valmistelleet. Myös Made by Choicen Nordic Happiness –installaatiota odotamme innolla. Made by Choice, Asun -lehti ja Juni Communication & Production luottavat yhteistyön voimaan; mukana on Finarte, Habitare Protoshop, Himmee, Raw Finnish, Innofusor, Lovi, Poiat, Saas Instruments, Secto Design, Soften ja Viaminnet. Luvassa on ainakin Zoanin luomaa virtuaalitodellisuutta muotoilija Timo Sallin suunnittelemassa tilassa.

Milan Design Week 17.-22.4.2018