Helsinki Design Week Podcast 9: Antrei Hartikainen

Uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa puuseppämestari Antrei Hartikainen miettii Jaakko Tapanisen kanssa mm. laadun määritelmää ja sitä, mitä Helsinki Design Weekin teema ”trust” tarkoittaa.

Antrei Hartikainen tunnetaan hänen taitavasti veistetyistä ja sorvatuista herkistä puuesineistään. Ne ovat välillä taidetta, välillä käyttötavaraa ja usein molempia. Antrein työt ovat voittaneet useita palkintoja niin kotimaassa kuin maailmallakin, muun muassa viime vuonna Helsinki Design Weekin Muoto-gaalassa (nyk. Helsinki Design Awards) Vuoden tuote -palkinnon. Antrei on myös erittäin taitava sekä perinteisten että uusien viestintäkanavien käyttäjä, taidekäsityön mestari ja sanansaattaaja digitaalisessa ajassa.

Kuuntele jakso vaikka täällä.

Helsinki Design Weekin Podcast on ohjelma muotoilun ystäville ja ammattilaisille sekä kaikille muillekin, joita kiinnostaa, kuinka alan tositekijät ajattelevat ja työskentelevät.