Helsinki Design Week hakee graafista suunnittelijaa

Helsinki Design Week hakee graafista suunnittelijaa festivaalituotannon ja -markkinoinnin monipuolisiin tehtäviin!

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka vuosittaiset yli 250 tapahtumaa ja näyttelyä tavoittavat noin 160 000 kävijää. Festivaalin toiminta on laajentunut ympärivuotiseksi oman muotoilumedian Helsinki Design Weeklyn ansiosta.

Festivaalin tuotantoon liittyy useita graafisen suunnittelijan tehtäviä ohjelmalehden taitosta tapahtumien graafisiin tuotantoihin, kuten tapahtumien kyltityksen suunnitteluun ja toteutukseen. Olet etsimämme henkilö, jos pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ajoittain nopeallakin aikataululla yhteistyössä tuotantotiimimme kanssa.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus; täysipäiväisenä kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin, jonka jälkeen on 1-2 viikon kesälomamahdollisuus. Elo- ja syyskuussa työskentelet sopimuksen mukaan festivaalituotantoihin liittyvien tehtävien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Petra Majander puhelimitse 050 5289736  tai sähköpostitse petra.majander@helsinkidesignweek.com.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 1.6.2018 mennessä osoitteeseen petra.majander@helsinkidesignweek.com.

Haastattelut pidetään kesäkuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.