Helsinki Design Weekly eetteriin

Uusi viikoittainen muotoiluohjelma alkaa Radio Helsingissä heinäkuun lopussa.

Helsingissä muotoilua on kaikkialla. Risteykset, hevi-osastot, Omakanta -palvelu, purjeveneet, keikkajulisteet ja terassituolit – kaikki ovat jonkun suunnittelemia. Miksi ne ovat sellaisia kuin ovat? Mitä tarinoita kaupungin kulisseista löytyy? Kenelle kaupunki on suunniteltu?

Helsinki Design Weekly -ohjelma alkaa Radio Helsingissä perjantaina 20. heinäkuuta. Viikoittainen suora lähetys käsittelee Helsinkiä muotoilulasien läpi ja tuo studioon ajankohtaisia vieraita designkentältä. Ohjelman tekijät ovat muotoilutoimittaja Ida Kukkapuro ja Helsinki Design Weeklyn päätoimittaja Anni Korkman. He ovat muotoiluun sekä kasvaneita, että erikoistuneita ammattilaisia, mutteivät kumpikaan muotoilijoita itse – sopivasti ulkokehällä kysymään mitä vain.

Lisätietoja ohjelmasta ja sen teemoista seuraavassa Weeklyssä.

Helsinki Design Weekly Radio Helsingissä perjantaisin klo 13–14 20.7. alkaen.

Yhteistyössä Modeo.