Lippuetuja Helsinki Design Weeklyn lukijoille!

Muotoilualan kiireisimmät viikot ovat edessä. Helsinkiläiset pitää liikkeessä paitsi Helsinki Design Weekin festivaaliohjelma ympäri kaupunkia, myös korkeatasoiset museonäyttelyt keskustassa ja Espoossa sekä Habitare Messukeskuksessa.

Futuro -talo ja paljon muuta näyttelykeskus Weegeessä 16.9. asti

Näyttelykeskus WeeGee tarjoaa sisäänpääsylipunlukijoille 10 euron hintaan (norm. 12 e/aikuinen). Sisäänpääsy on voimassa 16.9. asti, jonka jälkeen Futuro-talo suljetaan talvikaudeksi. Sisäänpääsy WeeGeelle on aina ilmainen alle 18-vuotiaille ja yli 70-vuotiaille. Lippu oikeuttaa pääsyn näyttelykeskuksen neljään museoon: EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä, sekä Futuro-taloon ja Futuron maailma 50 vuotta -näyttelyyn. Edun saa näyttelykeskuksen lipunmyynnistä mainitsemalla HDW-edusta.

Designmuseo HDW:n aikaan 6.-16.9. 

Designmuseon näyttelyihin kaksi normaalihintaista lippua yhden hinnalla. Salasana on tietysti ”Weekly”.

Habitare 12.–16.9.2018

Kaksi yhden hinnalla Habitareen, hinta 16 e (norm. 32 e). Etukoodi: ”HDW18” verkkokaupassa. Voimassa 11.9.2018 asti.