Kaikki irti festivaalista x3

Tee festivaalikokemuksestasi entistä parempi hyödyntämällä Whimin liikkumissovellusta tapahtumien löytymiseen tai nukkumalla sikeästi Clarion Hotel Helsinki Airportissa. Helsinki Design Weekin virallinen jatkopaikka Jackie tarjoaa festivaalikävijöille mahdollisuuden virkistäytyä ja tutustua pinkkiin installaatioon.

Whim

Kaikki Helsinki Design Weekin tapahtumat ovat löydettävissä suoraan tapahtuman nimellä Whim-sovelluksesta, jossa reittien suunnittelu, matkalippujen ostaminen ja taksin tilaaminen hoituvat kerralla. Festivaalin aikaan Whimin liikkumissovellus tarjoaa jokaiselle festivaalikävijälle mahdollisuuden löytää tiensä Helsinki Design Weekin yli 200 tapahtumaan mutkattomasti. Lisäksi Whim on läsnä pohjoismaiden suurimmassa varastomyyntitapahtumassa Design Marketissa, jossa on jaossa matkarahaa festivaalikävijöiden kotimatkaa designlöytöjen kanssa helpottamaan. Whim toivottaa kaikki tervetulleeksi Whim-teltalle, jossa on matkarahan lisäksi tarjolla myös herkullista teetä ja muuta hauskaa ohjelmaa.

Whim

Clarion

Oletko vielä vailla yöpaikkaa? Clarion Hotel Helsinki Airport kutsuu muotoilun ystävät yöpymään luokseen. Saat -15% päivän hinnasta ajalle 6.-16.9.2018 käyttämällä koodia DESIGN18. Varaa majoitus myyntipalvelustamme: sähköpostitse reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi tai puhelimitse 010 850 3810. Hotellilta on helppo kulkea junalla keskustaan ja sitä myöten festivaalitapahtumiin – matka kestää vain 30 minuuttia!

Clarion Hotel Helsinki

Jackie Bar

Design-nälkäisten festivaalikävijöiden kannattaa suunnata päivän päätteeksi Jackie Bariin, joka toimii tänä vuonna HDW:n jatkopaikkana. 11.9.-14.9. välisenä aikana vietetään kello 17-20 myös Aperitivoja eli nautittavissa on virkistäviä juomasekoituksia sekä tarjolla pientä naposteltavaa. 13.-15.9. spritzejä valmistaa legendaarisen Bar Basson omistaja Maurizio Stocchetto! Jokaista iltaa kohden on myös valikoitu oma DJ: viikon aikana on kuultavissa Kristiina Männikön, Tommi Grönlundin, Harri Koskisen ja Suvi Saloniemen sekä Heli Mäenpään soundeja aina keskiyöhön saakka. Paikan päällä on myös 6.9.–13.9. Taika Mannilan ja Fanni Suvilan Pink Space-installaatio, joka on tekijöiden mukaan ”intiimi ja turvallinen portti ihmemaahan, jossa voi ihastella ympäristöään ja itseään” – ja ottaa täydellisen selfien! Tiesitkö muuten, että Jackien sisustuksen on tehnyt Fiskars Kesäkodin näyttelyarkkitehtina toiminut Joanna Laajisto?

Jackie Bar © Mikko Ryhänen