Helsinki Design Weekly podcast 13: Timo Salli

Tällä viikolla Helsinki Design Weekin podcastissa kuullaan muotoilija Timo Sallin ajatuksia.

Timo Salli on muotoilija, matkailija, opettaja ja tuore kapakoitsija. Hän murtautui muotoilumaailmamme nuoreen kärkeen Milanon huonekalumessuilla vuonna 1997 yhdessä Snowcrash-ryhmän kanssa. Sittemmin hän on muun muassa ottanut ja jättänyt muotoilun professuurin Aalto-yliopistossa ja rakensi viime vuonna NAKUNA-näyttelyn palkitun konseptin Milanon Design Weekille. Hänen rakastetuin työnsä lienee reilu kymmenen vuotta sitten suunniteltu lamppu nimeltä Helsinki Lighthouse. Se saattoi olla myös hyvin enteellinen työ sillä tätä äänitystä tehtäessä hän on juuri parkkeerannut Kauppatorille kunnostamansa majakkalaivan, jossa toimii Bar Salli. Bar Salli on on auki sunnuntaihin 16.9. kello 16-23.

Kuuntele jakso podcast-sovelluksissa tai täällä.