Jasper Morrison x 3 – Osa 1

Helsinki Design Weekly ja Iittala & Arabia Muotoilukeskus tekevät yhteistyössä kolmiosaisen sarjan liittyen Jasper Morrisonin näyttelyyn Objects & Atmosphere. Ensimmäisessä osassa keskustellaan muun muassa Jasper Morrisonin muotoilufilosofiasta.

Kolmiosaisen sarjan ensimmäisessä osassa Anni Korkman haastattelee John Treetä. Tree on muotoilija, joka on  työskennellut Jasper Morrisonin kanssa hänen muotoilutoimistossaan jo vuodesta 2001 lähtien.

Muotoilija Jasper Morrisonia pidetään yhtenä sukupolvensa menestyneimmistä teollisista muotoilijoista. Hänet tunnetaan parhaiten huonekalujen, valaisimien, elektroniikan ja astioiden muotoilijana sekä hänen Super Normal – ajattelustaan.

 Jasper Morrisonin näyttely kuvastaa suunnittelijan muotoilufilosofiaa ja esittelee hänen maineikasta uraansa Morrisonin kuratoimien esineiden kautta. Näyttelyssä on myös esillä muotoilijan videoteos ”A World Without Words’.

Jasper Morrison – Objects & Atmosphere 8.9. – 11.11. Iittala & Arabia Muotoilukeskuksessa. Lisätietoja täältä.