Esittelyssä Xmas Design Market WeeGeen tapahtuman tekijät

Helsinki Design Week tuo yhden suosituimmista tapahtumistaan Espooseen! Design Marketin jouluversio tapahtuu näyttelykeskus WeeGeellä 24.-25.11.2018 klo 11-17.

Mukana on kolmekymmentäseitsemän huolellisesti kuratoitua joululahjojen myyjää, Fredan Kukkaistori sekä Kameleontti Kuoro esittämässä joululauluja.

Musiikkia tarjoilevat myös We Jazzin DJ:t. Kaikkiin WeeGeen ja Emman museoihin on viikonloppuna vapaa pääsy! Lisätietoja löydät täältä.

Xmas Design Market WeeGeen myyjät

Aida Impact
Aida Impact

Laatutietoisille tontuille on tarjolla vaikka mitä. Suureen suosioon nousseet Aida Impactin suloiset korvakorut, Annon ja Habitekin pehmeimmät sisustustuotteet, Elma B:n mehiläisfarmin käsityönä tehdyt herkulliset hunajat, saippuat ja kynttilät sekä Nord-T:n ihanat teet sopivat täydellisesti pukinkonttiin.

Field Day
Field Day

Myymässä ovat myös Field Day, LUMI, Demoog, Gina Bulgamin sekä Heidy Tiitsi. HIMMEE ja Melaja huolehtivat tapahtumatilan tunnelmallisesta valaisemisesta.

HIMMEE
HIMMEE

Juuripuun, Studio Arto Halmetojan, LumoKidsin, Woodnotesin sekä Made by Choicen valikoimista löydät kalusteita niille, jotka ovat olleet tänä vuonna todella kilttejä. Kauneve, Knitworks, Vestiarium, Raijan aitta, Sahra’s Shop, Niinmun Design, Niimaar, MaiMai tuovat myyntiin upeita neuleita ja pellavatuotteitta.

Elma B
Elma B

Lasten lahjapakkauksiin on tarjolla Etana Editionsin iloisesti kuvitettuja satukirjoja sekä vaatteita Jännältä ja Klaus Haapaniemen Giantsilta. Unicefin käsintehtyjen nukkien myynnin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen ja N/E:n hauskoista peleistä pitävät vanhemmatkin.

Heidy Tiits
Heidy Tiits

Sisustustuotteita myyvät myös Design Marketin vakiotekijät eli Into Interior, Verso Design, LANGØ ja Teemu Järvi illustrations. Joulupöydän kattavat Tuias, Raaka/Rå, Brummer&Brummer sekä keraamikko Johanna Ojanen.

Etana Editions
Etana Editions

Lisätietoja tapahtumasta löydät Facebookista.

Xmas Design Market WeeGee 24.-15.11.2018 klo 11-17

Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Tapahtumaan on vapaa pääsy.