Avoin tapahtumahaku alkaa!

Helsinki Design Week kokoaa yhteen vuoden kiinnostavimmat muotoilutapahtumat. Tule mukaan tekemään vuoden 2019 festivaaliohjelmaa!

Helsinki Design Week kokoaa yhteen vuoden kiinnostavimmat muotoilutapahtumat. Tule mukaan tekemään vuoden 2019 festivaaliohjelmaa!

Suunnitteletko näyttelyä? Avajaisjuhlia? Tuotatko muotinäytöksen tai avaatko studiosi ovet? Tapahtuma voi myös olla seminaari tai illallinen – tai jotain ihan muuta.

Tapahtumajärjestäjien yhteisö on meille tärkeä. Haku- ja kuratointiprosessin aikana pysymme avoimina ja etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia. Tänä vuonna tarjoamme tarvittaessa myös lisätukea tapahtuman järjestämiseen niin ensikertalaisille, kuin niille, jotka osallistuvat jo viidettätoista kertaa.

Tämän vuoden teema on Oppimisilmasto

Helsinki Design Week opettelee uusia tapoja luoda kohtaamisia ja elämyksiä kestävästi. Etsimme ilmastoystävällisen festivaalin parhaita käytäntöjä ja luomme avoimen, kannustavan, kunnioittavan ja yllättävän oppimisilmaston.

Pohjoismaiden suurimpana muotoilufestivaalina pyrimme kehittymään jatkuvasti. Kaikki ideat ja ajatukset avoimeen tapahtumahakuun ja vuositeemaan liittyen ovat tervetulleita. Niitä voi lähettää Helsinki Design Weekin ohjelmajohtaja Anni Korkmanille osoitteeseen anni.korkman@helsinkidesignweek.com.

Lisätietoja, hakulomakkeen ja tapahtumahaun hinnaston löydät täältä.