Avoin tapahtumahaku alkaa!

Helsinki Design Week kokoaa yhteen vuoden kiinnostavimmat muotoilutapahtumat. Tule mukaan tekemään vuoden 2020 festivaaliohjelmaa ja huomaa aikaistettu hakudeadline 15. huhtikuuta.

Helsinki Design Week kokoaa yhteen vuoden kiinnostavimmat muotoilutapahtumat. Tule mukaan tekemään vuoden 2020 festivaaliohjelmaa!

Suunnitteletko näyttelyä? Avajaisjuhlia? Tuotatko muotinäytöksen tai avaatko studiosi ovet? Kaipaatko osallistujia työpajaasi tai keskusteluseuraa seminaariisi? Tapahtuma voi myös olla hackathon tai illallinen – tai jotain ihan muuta.

Tapahtumakalenterimme rakentuu yhteistyössä yli 150 tapahtumajärjestäjän kanssa. Tapahtumajärjestäjien yhteisö on meille tärkeä. Haku- ja kuratointiprosessin aikana pysymme avoimina ja etsimme uusia yhteistyömahdollisuuksia. Tänä vuonna tarjoamme tarvittaessa myös lisätukea tapahtuman järjestämiseen niin ensikertalaisille, kuin niille, jotka osallistuvat jo kuudettatoista kertaa. Lisäksi olemme laajentaneet viestintäpalveluitamme, ja voimme tarvittaessa tuottaa järjestäjille kuvat, käännökset ja esimerkiksi kutsut avajaisiin.

Love Harves dinner at Helsinki Design Week 2019
Love Harvest -illallinen kaikille aisteille Erottajan porttikongissa. Kuva: Benjamin Suomela

Tämän vuoden teema on Sitoutumisen merkit. Sitoutuminen johonkin on aktiivista valitsemista ja ennen kaikkea tekemistä. Jatkamme viime vuonna aloitetun ilmastoteeman kehittämistä ja näytämme, että Helsinki Design Week on sitoutunut etsimään parhaita käytäntöjä ympäristöystävällisessä festivaalituotannossa. Sitoudumme myös edistämään muotoilun tunnettuutta pitkäjänteisesti ja laaja-alaisesti, festivaalin jälkeenkin.

Uban Façades -näyttely Aalto-yliopistolla. Kuva: Henri Vogt.

Ilmoittautuminen aikaistuu

Haluamme palvella kaikkia tapahtumanjärjestäjiä paremmin ja olemme siksi aikaistaneet Open Call -hakua. Mitä aikaisemmin tiedämme tapahtumista, sitä paremmin pystymme tukemaan järjestäjiä sekä suunnittelemaan tapahtumaviestintää.

Aoi Yoshizawan Common Thread -työpaja. Kuva: Henri Vogt
Iwatemo-näyttely Galleria Lemmettissä.

Tapahtumahaku loppuu 15. toukokuuta. Lue lisää ilmoittautumisesta ja hinnoista täällä.

Pohjoismaiden suurimpana muotoilufestivaalina pyrimme kehittymään jatkuvasti. Kaikki ideat ja ajatukset avoimeen tapahtumahakuun ja vuositeemaan liittyen ovat tervetulleita. Niitä voi lähettää Helsinki Design Weekin ohjelmajohtaja Anni Korkmanille osoitteeseen anni.korkman@helsinkidesignweek.com.

Lisätietoja, hakulomakkeen ja tapahtumahaun hinnaston löydät täältä.

Hae mukaan 15.5.2020 mennessä.

Ensimmäinen kuva: Lokal Home / Katja Hagelstam