Hae nyt myyjäksi vuoden 2020 Design Marketiin

Kuinka mahtavaa olisi, jos saman katon alle kerääntyisi joukko korkeatasoisten designtuotteiden myyjiä, jotka ovat sitoutuneita myymään ympäristöystävällisiä ja kestävästi valmistettuja tuotteita? Ja vieläpä varstomyyntihintaan. Kuulostaa siltä, että Design Market tekee tuloaan!

Kuinka mahtavaa olisi, jos saman katon alle kerääntyisi joukko korkeatasoisten designtuotteiden myyjiä, jotka ovat sitoutuneita myymään ympäristöystävällisiä ja kestävästi valmistettuja tuotteita? Ja vieläpä varstomyyntihintaan. Kuulostaa siltä, että Design Market tekee tuloaan!

Kaapelitehtaan valtaa jälleen kaunis, kestävä ja laadukas valikoima huonekaluja, vaatteita sekä sisustustarvikkeita, kun Design Market valtaa Kaapelin 5.–6.9.2020. Helsinki Design Weekin vuositeema “Sitoutumisen merkit” näkyy myös tapahtumassa, kun kaikki myyjät pääsevät kertomaan mihin ovat omassa toiminnassaan sitoutuneet.

Design Marketista löytyvät myös lasten tuotteisiin erikoistunut Little Market, printtituotteita myyvä Print Market sekä vinyylitaivas Vinyl Market.

Saana ja Olli
Saana ja Olli Design Marketissa 2019.

“Design Market on Helsinki Design Weekin klassikkotapahtuma ja erottamaton osa festivaalia alusta asti. Kuudessatoista vuodessa on tapahtunut paljon ja tapahtumia on kehitettävä jatkuvasti. Design Marketin tunnuspiirteet pysyvät; laadukkaita, kestäviä kalusteita saa edelleen ostaa huippuedullisesti ja syystä tai toisesta varastoon jääneet tuotteet löytävät uusia koteja. Turhan tavaran aika on lopullisesti ohi, mikä haastaa alaa tuottamaan yhä parempia kalusteita, järkevästi ja kestävästi,” sanoo HDW:n ohjelmajohtaja Anni Korkman.

Tapahtuman uusi tuottaja Ilona Jämsen haluaa panostaa kuratoituun kokonaisuuteen, joka kattaa laadukkaat ja monipuoliset myyjävalinnat sekä uudistuneen oheisohjelman. “Tavoitteenani on, että mihin tahansa kävijä päänsä kääntää, näkee vain laadukkaita ja kestäviä toimijoita. Olen innoissani päästessäni haastamaan itseäni sekä myyjiä pohtimaan sitoutumisen merkkejä.”

Design Market 2019.

Haluatko myyjäksi Design Markettiin?   
Hae mukaan täyttämällä hakulomake täällä 15. toukokuuta 2020 mennessä. Hakijat pääsevät kertomaan, mihin he ovat toiminnassaan sitoutuneita.