Data-Driven Design Day haluaa tekijät esiin

Koko päivän tapahtuma suunnittelijoille, tietotieteilijöille, tuotepäälliköille ja hakkereille tarjoaa mahdollisuuden päästä kuulemaan datavetoisen suunnittelun uutisista. Kuratoidun ohjelman lisäksi mukaan haetaan puhujia ja demoja avoimella haulla.

Onko sinulla sanottavaa tai näytettävää datasta ja muotoilusta?

Koko päivän tapahtuma suunnittelijoille, tietotieteilijöille, tuotepäälliköille ja hakkereille tarjoaa mahdollisuuden päästä kuulemaan datavetoisen suunnittelun uutisista. Kuratoidun ohjelman lisäksi mukaan haetaan puhujia ja demoja avoimella haulla.

Data-Driven Design Dayn teema on Committed to Excellence/Services for Everyone. Tapahtuma avaa haun puheenvuoroille ja demoille. Esimerkiksi kehittäjillä, suunnittelijoilla ja yrityksillä on mahdollisuus päästä osaksi kuratoitua DDDD-ohjelmaa. 

Hakulomake löytyy täältä ja ideat, esimerkiksi esitysaihiot tai tuotedemot, on lähetettävä 10. maaliskuuta mennessä. Maaliskuun aikana ilmoitetaan lopputuloksesta ja parhaat pääsevät hiomaan esitystään kuraattori Lassi Liikkasen kanssa. Samasta organisaatiosta mukaan valitaan vain yksi esitys.

Tämän vuoden tapahtumapaikkaan, Bio Rexiin, mahtuu yli 400 henkeä. Odotettavissa on innostavia tarinoita tuotteiden ja palveluiden dataan perustuvasta kehittämisestä asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan parantamiseksi. Ohjelman ensimmäiset puheenvuorot julkaistaan toukokuussa.

Aikaisempien vuosien DDDD-tapahtumien videoarkistot löytyvät täältä. 

Täytä hakulomake täällä.

Lipunmyynti alkaa toukokuussa. Tapahtuman kieli on englanti. Data-Driven Design Day 2020, 8. syyskuuta 2020. Bio Rex, Mannerheimintie 22–24, Helsinki.