Nämä sisustusmerkit löydät Design Market Onlinesta

Helsinki Design Week järjestää ensimmäistä kertaa keväisen Design Marketin 24.–26. huhtikuuta – olosuhteiden johdosta verkossa. Luvassa on loistavia tarjouksia Design Marketin klassikkotuotteista, kuten Everyday Designin paperikassitelineistä, Johanna Gullichsenin kankaista ja Hakolan huonekaluista.

Helsinki Design Week järjestää ensimmäistä kertaa keväisen Design Marketin 24.–26. huhtikuuta – olosuhteiden johdosta verkossa. Luvassa on loistavia tarjouksia Design Marketin klassikkotuotteista, kuten Everyday Designin paperikassitelineistä, Johanna Gullichsenin kankaista ja Hakolan huonekaluista.

Merkkaa kalenteriisi perjantai 24. huhtikuuta. Silloin alkaa myyjien verkkokaupoissa varastomyyntitarjoukset. Koko viikonlopun ajan myyjät lisäävät uusia tarjouksia verkkokauppoihinsa, joten sivuilla kannattaa vierailla päivittäin. Kerromme tarjouksista myös somessa, joten seuraa Helsinki Design Weekiä Instagramissa ja Facebookissa, jos et sitä ole vielä tehnyt.

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankurit on pellava- ja villakutomo, jonka kudonta- ja materiaalitaitoja on hiottu huippuunsa vuosikymmeniä.
”Meille on tärkeää, että tunnemme jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi. Näin syntyy lopputulos, josta voimme olla ylpeitä. Kansainvälisten menestystuotteiden takana ovat huippusuunnittelijat, ammattitaitoinen henkilökunta, uusin kudontatekniikka, tuoteinnovaatiot sekä vastuullinen asenne ympäristöön ja ihmisiin. Kudomme sisustustekstiileitä puhtaista luonnonmateriaaleista; pellavasta ja villasta.”

Lapuan Kankureiden Usva-pyyhkeet sopivat kesän uintiretkille.

Vallila Interior

Suomalaista suunnittelua Helsingin Vallilasta. Vallila Interior on suomalainen sisustustekstiilien ja -tuotteiden suunnitteluun ja tukkumyyntiin sekä projektisisustamiseen erikoistunut perheyritys.

Howard Smithin suunnittelema Makeba-kuosi on kunnianosoitus Miriam Makeballe.

Everyday Design

Everyday Design on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. “Tuotteisiimme kuuluu Suomessa valmistettuja esteettisiä ja käytännöllisiä säilytys- ja sisustustuotteita. Tuotteissa käytetty metalli on osittain kierrätettyä ja edelleen kierrätettävissä, nahka on kierrätysnahkaa ja materiaalihävikki pidetään minimissä. 

Monikäyttöisiä tuotteitamme ovat paperikassiteline, lehtiteline ja tarjoiluvaunut. Tuotteemme sopivat koteihin, toimistoihin ja liikelahjoiksi. Design Market Onlineen tuomme myyntiin klassikkotuotteitamme, kuten HELSINKI-paperikassitelineitä poistuvissa väreissä ja BOX-seinäjärjestelijän perusväreissä. Lisäksi tulossa tarjoiluvaunuja erikoishintaan sekä pakettitarjouksia!”

HELSINKI-paperikassiteline.

Hakola

Hakola on designalan suunnannäyttäjä, joka luo tulevaisuuden toimintatapoja ja uusia muotoiluperinteitä. Hakolan perheellä on yli 50 vuoden kokemus huonekalujen valmistamisesta. Huonekalut valmistetaan edelleen käsityönä omalla tehtaalla Jurvassa, sillä yritykselle on ensisijaisen tärkeää olla säilyttämässä jurvalaista puuseppäperinnettä sekä huonekalutuotantoa. 

Hakolan tuotteet on suunniteltu ja muotoiltu niin, että ne kestävät aikaa niin ulkonäkönsä kuin kestävyytensä puolesta. Hakola uskoo vahvasti siihen, että asiakas luo merkityksellisen siteen tuotteeseen, jolla on korkean laadun sekä kauniin ulkomuodon lisäksi tarina.

Häli-Ann Tooms Studio

“Työskentelemme sisustuksellisten maisemien ja kodinsisustuksen parissa. Tavotteenamme on tuoda kasvit ja muut kodintuotteet esiin odottamattomin ja innostavin keinoin. Käytämme pääasiassa ilmakasveja, jotka eivät tarvitse multaa kasvaakseen ja ovat siksi hygieenisiä ja soveltuvat allergisille.”

Häli-Ann Tooms on maisema-arkkitehti, jolla on kokemusta kasveista ja suunnitteluprojekteista 10 vuoden ajalta.

Häli-Ann Tooms Studion ilmakasvi.

Venandi Design

Venandi Design Pet Bowl syntyi rakkaudesta ja kunnioituksesta eläimiä, luontoa ja designia kohtaan. Venandi Design on suomalainen yritys, jonka päämääränä on luoda ekologisia tuotteita tinkimättä käytännöllisyydestä ja kauniista muotoilusta. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Nomart: Modern & Timeless Design

Huonekaluja, valaisimia, pientuotteita ja mattoja muun muassa seuraavilta valmistajilta: Carl Hansen, Tom Dixon, Fredericia, Kartell, Fritz Hansen, MissoniHome, Swedese, IRE, Abstracta, HOWE, Gärsnäs, Lammhults, Andreu World. 

Lundia

Suomalaisia designhuonekaluja.

Lundian kotityöpiste.

BEdesign

Kotimainen BEdesign luo laadukkaita ja käytännöllisiä designkalusteita, huonekaluja ja sisustustuotteita tuomaan iloa jokapäiväiseen elämään ja tärkeisiin hetkiin. Bette ja Cilla Eklundin luoma kokoelma saa inspiraationsa suomalaisesta arkkitehtuurista ja rakkaudesta luontoon. BEdesignin huonekalut valmistetaan Suomessa kotimaisen puu- ja metallityön perinteitä kunnioittaen ja sisarukset haluavatkin vahvistaa suomalaisen muotoilun ja osaamisen asemaa sekä Suomessa että maailmalla.

Johanna Gullichsen

Johanna Gullichsen tuo kudottujen kankaiden laajan maailman tähän päivään. Rohkea mutta selkeä kuviointi, luonnonmateriaalit ja teeskentelemättömyys muodostavat yhdessä helposti tunnistettavan tyylin. “Mallistomme sisältää kankaita, sisustustuotteita sekä asusteita. Suunnittelumme perustana ovat jo vuodesta 1989 alkaen olleet rehellinen design ja skandinaavisten tekstiiliperinteiden moderni tulkinta.”

Johanna Gullichsenin kuosi koristaa viikonloppulaukkua.

”Sohva on kotirauhan strateginen keskipiste.“

Softrend

Sohva on kotirauhan strateginen keskipiste. Sohvan tulee olla mukava, aistikas ja arvokas, omistajan luonteen mukainen. Sen tulee olla se oikea.

Softrend on virolainen pehmeiden huonekalujen valmistaja, joka on toiminut alalla vuodesta 1997. Kaikki sohvat ja sängyt valmistuvat käsityönä.

Pauliina Rundgren HandiCrafts

Sisustustuotteissa oivaltavuus yhdistyy skandinaavisen selkeään muotoiluun ja tuhansia vuosia vanha emalointi-käsityötekniikka korkealaatuiseen kotimaiseen valmistukseen.

Tonfisk

“Kyllästyneenä näkemään samoja ideoita perustimme Suomalaisen muotoiluyrityksen, Tonfisk Designin vuonna 1999 valmistamaan ja markkinoimaan esineitä jotka eivät ole pelkkiä muunnelmia. Tuotevalikoimassa on löytyy posliinista ja puusta tehdyt tee- & kahvimukit sekä sisutustuotteita. Posliinia tehdään meidän omassa tehtaassa Turussa.”

Kotonadesign

Väsynyt kotirouva, kolmen lapsensa kanssa, meni puusepänverstaalle tilaamaan itselleen pöytää, ja huomasikin isot roskalaatikot pullollaan erikokoisia puupaloja. Puupalat otettiin mukaan ja joulukuussa 2005 Mia Battilana perusti Kotonadesignin. Kestävän kehityksen periaattein valmistetut ilmoitustaulut ja magneetit tehdään käsityönä Varsinais-Suomen alueella. Ilmoitustauluja ja magneetteja löytyy useassa eri koossa, värissä ja muodossa. Kaikki Kotonadesignin ilmoitustaulut toimivat sekä liidulla että magneeteilla. Ilmoitustauluja saa tilata myös mittatilaustyönä!

Verso Design

Verso Design on perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa omaleimaisia ja korkealaatuisia sisustustuotteita. Luonnonmateriaalit, pohjoismainen käsityöperinne, aikaa kestävä muotoilu ja lähituotanto – niistä on Verson tuotteet tehty!

Verson Koppa.

The Finland Shop

“Myymme Suomessa valmistettuja kodin sisustustuotteita ja asusteita kotimaisilta pienyrityksiltä. Näissä tuotteissa korostuu laatu, kestävyys ja Suomen luonnosta kumpuava kauneus. Joka hetki, joku jossain keksii jotain kaunista, jotain uutta – jotain suomalaista. Näiden tarinoiden seurassa on mahtava olla mukana.”

Lyyti Lypsyjakkara.

Tutustu tarjouksiin täällä.