Muotoiluratkaisut koronaviruskriisiin

Muotoiluajattelun vahvuus on kyky ratkaista ongelmia, myös viheliäisiä sellaisia. Koronaviruskriisin keskellä tarvitaan muotoiluajattelua auttamaan ihmisiä ja innovoimaan uusia ratkaisuja kaikilla inhimillisen toiminnan tasoilla. Näitä tarinoita haluamme jakaa.

Muotoiluajattelun vahvuus on kyky ratkaista ongelmia, myös viheliäisiä sellaisia. Koronaviruskriisin keskellä tarvitaan muotoiluajattelua auttamaan ihmisiä ja innovoimaan uusia ratkaisuja kaikilla inhimillisen toiminnan tasoilla. Näitä tarinoita haluamme jakaa.

Helsinki Design Weekly ja Ornamo keräävät nyt myönteisiä muotoiluratkaisuja: kuinka muotoilu voi auttaa näinä vaikeina aikoina? Kerromme ratkaisuista ja hyvistä esimerkeistä kanavissamme: sivuillamme, uutiskirjeissä, podcastissa ja somekanavissamme. Haastamme koko alan mukaan talkoisiin hashtageilla #muotoiluratkaisut #designsolutionsfinland ja #covid19.

Kerro meille, millaisia ratkaisuja olet keksinyt ja kehittänyt koronaviruskriisin keskellä. Keksitkö uuden tuotteen, avasitko uuden jakelukanavan palveluillesi tai tuotteille, teitkö materiaali-innovaation tai helpotatko ihmisten arkea muotoilusi avulla? Mikä on uusi ideasi? Tai onko jokin aiempi ratkaisu noussut uuteen arvoon? Näinä aikoina tarvitaan sekä pieniä että suuria innovaatioita, joten kuulemme mieluusti kaikenlaisista muotoiluratkaisuista.

Mikä on muotoiluratkaisusi koronakriisiin ja kriisin keskellä? Se voi olla uusi toimintatapa, innovaatio, tuote tai palvelu – haluamme kuulla kaikista ja kaiken kokoisista hyvistä muotoiluratkaisuista. 

Hae mukaan täällä.