Design Market – kaupungilla & verkossa 3.-5.9.2020

Supersuosittu festivaalin aloitus Design Market levittäytyy tulevana syksynä ympäri kaupunkia ja verkkoa.  Kaapelitehtaalta tuttu tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti myyjien omissa kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupoissa. Luvassa on tuttuun tapaan designlöytöjä, mallikappaleita ja muita aarteita torstaista lauantaihin 3.-5.9.2020. 

Supersuosittu festivaalin aloitus Design Market levittäytyy tulevana syksynä ympäri kaupunkia ja verkkoa.  Kaapelitehtaalta tuttu tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti myyjien omissa kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupoissa. Luvassa on tuttuun tapaan designlöytöjä, mallikappaleita ja muita aarteita torstaista lauantaihin 3.-5.9.2020. 

Helsinki Design Weekin tiimi toteutti testiversion Design Marketin verkkokampanjasta huhtikuussa ja kokeilu oli menestys! Syksyn versiota tukee myös kivijalkaliikkeiden osallistuminen: omissa, pienemmissä tiloissa on turvallisuus taattu ja kohtaamiset edelleen mahdollisia. Design Market voi olla kaupanpitäjälle mahdollisuus tarjota uusille ja vanhoille asiakkaille mahdollisuutta tavata lempisuunnittelija tai kertoa muita tarinoita tuotteiden takana. On myös mahdollista hyödyntää HDW:n painomateriaaleja ja tuoda todellinen festivaalitunnelma kadulle asti! Design Marketin tapahtumasivu listaa myyjät ja tarjoukset sekä opastaa kävijät tuotteiden ääreen linkein ja kuvin. 

Hakuaikaa myyjille on 15. heinäkuuta asti. Huomaathan, että Kaapelitehtaalle hakeneet myyjät eivät automaattisesti siirry tähän hakuun, vaan lomake on täytettävä uudestaan. Olemme yhteydessä valittuihin myyjiin heinäkuun aikana. Lisätiedot ja hakulomake täältä. Hae mukaan!

[button class=”” text=”Hae mukaan” url=”https://www.helsinkidesignweek.com/fi/design-market-2020-kaupungilla-ja-verkossa/” ]