Design Market tänä vuonna kivijaloissa ja verkossa

Syksyn odotetuin myyntitapahtuma Design Market aloittaa Helsinki Design Weekin torstaina 3. syyskuuta 2020. Tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti verkossa ja kivijalkakaupoissa.

Syksyn odotetuin myyntitapahtuma Design Market aloittaa Helsinki Design Weekin torstaina 3. syyskuuta 2020. Tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti verkossa ja kivijalkakaupoissa.

Design Marketissa on luvassa jälleen designlöytöjä, mallikappaleita, prototyyppejä ja muita aarteita edullisin hinnoin. Mukana ovat muun muassa Johanna Gullchsen, Woodnotes, Hakola, Samuji, Lapuan kankurit ja Klaus Haapaniemi & Co. Tutustu kaikkiin myyjiin ja tarjouksiin.

Tarjoukset ovat voimassa Design Marketin aikana torstaista lauantaihin 3.–5.9.2020 ja mukana olevat myymälät tunnistat tästä tarrasta.

Opastetut kävelyt Design Districtillä

Design Market -viikonlopun aikana Design District Helsinki järjestää kolme kävelykierrosta ja vie osallistujat tutustumaan kiinnostaviin kivijalkaliikkeisiin. Reitin varrella pääsee tapaamaan suunnittelijoita ja tekemään designlöytöjä. Mukana olevat merkit ovat sitoutuneet myymään ympäristöystävällisiä ja kestävästi tuotettuja tuotteita.

Reitti on mahdollista kävellä myös omatoimisesti. Liikkeiden aukioloajat löytyvät tapahtuman aikana kuvauksen yhteydessä.

DDH walk 1

Thu 3 September at 16.30–18.00.
  1. Viaminnet // Mariankatu 10 / to-pe 11-18 la 11-16

Viaminnet tunnetaan nahasta valmistetuista, katseenvangitsevista koruistaan, jotka ovat kevyitä ja miellyttäviä käyttää. Kaikki Viaminnetin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaasta pohjoismaisesta ja italialaisesta nahasta. Viaminnetin tavoitteena on jätteetön tuotanto ja he pyrkivät työllistämään vaikeasti työllistyviä ihmisiä. Viaminnet -korut kootaan ja pakataan Helsingissä Iiris Pro -keskuksessa, joka on maahanmuuttajien, osatyökykyisten ja muiden vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevien työkeskus.

  1. Lumi Supermarket // Aleksanterinkatu 28 / to 10-20 pe 10-19 la 10-18

LUMI suunnittelee ja valmistaa nahkaisia designlaukkuja, asusteita ja kenkiä, joista suurin osa on kasvivärjättyä nahkaa. Parhaillaan kehitteillä on myös mallisto, joka valmistetaan täysin kierrätetyistä materiaaleista ja lanseerataan vuoden 2020 aikana. Design Marketin ajan LUMI myy kakkoslaatua, näytekappaleita sekä poistomallistoa. Alennukset -50-80%.

  1. CraftCorner / Taito shop Helsky & Unionin26 Shop // Eteläesplanadi 4 / to-pe 10-18 la 10-17

CraftCornerista löydät korkealaatuisia suomalaisia käsityö- ja designtuotteita kahdesta eri myymälästä:

Taito Shop Helskyssä on tuotteita useilta suomalaisilta valmistajilta sekä lankoja ja tarvikepaketteja. Tarjouksena Miikon ihanat hirvennahkaiset Kätkö-kukkaro ja Jemma-laukku sekä merinovillainen Louhi-huivi -40%.

Unionin26 on tekijöiden oma taidekäsityökauppa jossa on rakkaudella tehtyä pientuotantoa keramiikkaa, lasia, koruja ja tekstiilejä. Design marketin ajan -10% kaikesta ja lisäksi vaihtuvia lisätarjouksia, koe- ja mallikappaleita sekä kakkoslaatua edullisesti.

  1. Kartell Flagstore / Nomart // Kasarmikatu 21 / to-pe 10-18 la 11-16

Malli- ja esittelykappaleita, designhuonekaluja, valaisimia ja pientuotteita eri valmistajilta erikoishinnoin vain Design Marketin ajan. Tuotteita seuraavilta brändeiltä: Kartell, MissoniHome, Tom Dixon, Swedese, New Works, Zeus.

  1. Kämp Garden // Pohjoisesplanadi 33 / to-pe 11-19 la 10-17

Kämp Garden esittelee suomalaisen muodin tärkeimmät nimet ja nousevat kyvyt kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä painottava Kämp Garden yhdistää kauppoja, tapahtumia, työhuoneita ja showroomeja. Kämp Gardenista löydät muun muassa nämä liikkeet: hálo, Nomen Nescio, Tauko ja Samuji.

DDH walk 2

Pe 4.9. klo 16.30–18.00

 

1. Costo X Pure Waste Concept Store // Yrjönkatu 34 / to-pe 10-18 la 11-17

COSTO Costolla laatu, ekologisuus ja tyyli kulkevat käsi kädessä. Käytetyt materiaalit ovat huonekalu- ja muotiteollisuuden käyttämättömiä ylijäämämateriaaleja, puuvilla on joko kierrätettyä tai luomua, ja neuletuotteet ovat tehty korkealaatuisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. COSTOlla on tärkeää vaalia henkilökohtaisia suhteita tekijöihin ja pyrkimys pitää tuotanto mahdollisimman lähellä. Tuotteet valmistetaan Yliullavassa ja Kaarinassa, sekä Tallinnassa. Tapahtuman ajan löydät liikkeestä mallikappaleita, hattuja, pipoja ja asusteita alennetuin hinnoin, joita ei ole missään muualla myynnissä.

Pure Waste on suomalainen tekstiilikierrätyksen pioneeri, joka valmistaa 100% kierrätettyjä lankoja, kankaita ja valmisvaatteita. Pure Wasten tuotannossa pääasiallinen raaka-aine on tekstiiliteollisuuden leikkuujäte. Vaatemallistossa on panostettu kestävyyteen, laatuun ja ajattomaan suunnitteluun. Pure Wasten toiminnan lähtökohtana on sekä ympäristöystävällinen tuotanto, että sosiaalinen vastuu. Tapahtuman aikana löydät liikkeestä mallikappaleita ja muita alennettuja vaatteita.

2. KN Kati Niemi hattukauppa // Eerikinkatu 1 / to-pe 11.30-18 la 11-15

KN Kati Niemi on hattukauppa Helsingissä. Design Market -tapahtuman ajan liikkeessä myydään naisten ja miesten uniikkeja mallikappalehattuja edullisin hinnoin. Erä laadukkaita naisten KN huopahattuja – 50% sekä KN pipoja -30%. Suunnittelija Kati Niemi on paikalla perjantaina sekä lauantaina ja antaa sinulle vinkit täydellisen talvihatun löytämiseksi.

3. Frank/ie // Annankatu 13 LH 6 / to-pe 12-18 la 12-17

Frank/ie on suomalaiseen muotiin ja muotoiluun erikoistunut kollektiivikauppa. Designmarketin ajaksi on kutsuttu mukaan myös muutama ystävä, joten koko kauppa täyttyy Suomi-muodista omilta sekä vierailijamerkeiltä. Myynnissä edellisten kausien herkkuja sekä mallikappaleita.

4. LOKAL // Annankatu 9 / to-pe 10-18 la 11-16

Lokal on kauppa ja galleria, joka esittelee ja myy suomalaista designia, taidetta ja taidekäsityötä. Valikoimissa on omia Lokal Kollektion -tuotteita, piensarjoja sekä uniikkeja teoksia suomalaisilta tekijöiltä. Kaikki tuotteet ovat Suomessa valmistettuja. Design Marketin aikana myynnissä on kattaus keramiikkaa, uniikkeja löytöjä ja koekappaleita.

5. Johanna Gullichsen // Erottajankatu 1 / to-pe 10 – 18 la 11-16

DDH -taidekävely Björk Hijoortin & Verneri Välimaan kanssa

 

Sat 5 September at 11.30–13.15

Taiteilijat Björk Hijoort ja Verneri Välimaa ovat toteuttaneet mittavan Väriportaali-nimisen ikkunataideprojektin Fredrikinkadun liikkeisiin kevään ja kesän aikana. Taidekävelyllä he kertovat työskentelystään. Lisäksi vieraillaan designliikkeissä.

La 5.9. klo 11.30-13.15
1. Cilla’s // Lönnrotinkatu 39 / to 11-20 pe 11-18 la 10-17

Cilla’s on iloinen konseptikauppa täynnä tuotteita kotiin, itselle tai lahjaksi. Cilla’s tuoteperhe muodostuu arjen yläpuolelle nostattavista kodin tuotteista, kuten kotimaisista pesuaineista ja muista huusholli- ja sisustustuotteista.

2. FINARTE // Fredrikinkatu 28 / to-pe 10-20 la 10-17

Ekologiset ja käsinkudotut designmatot ja kodintuotteet. Tarjouksessa mm. suosittuja Saana ja Ollin suunnittelemia mattoja sekä muita kodintekstiilejä.

3. asuna // Fredrikinkatu 24 / to-pe 10-19 la 10-16

Designvaatteiden varastokappaleiden myyntitapahtuma. Mukana tuotteita mm. seuraavilta merkeiltä: Comme des Garcons, Christian Wijnants, Black Label by Rundholz, Margaux Lonnnberg, High ja Aalto.

4. LIIKE // Fredrikinkatu 24 / to-pe11-19 la 11-16

Paikallista muotia suoraan suunnittelijoilta. Design Marketissa on mukana seuraavat brändit: Aino Heiniö, Miia Halmesmaa, Kuula&Jylhä ja vainio.seitsonen.

5. FRENN // Fredrikinkatu 24 / to-pe11-20 la 11-17

Helsinkiläinen FRENN suunnittelee rennon tyylikkäitä ja vastuullisesti Euroopassa valmistettuja miestenvaatteita työhön ja vapaa-aikaan. Design Marketin ajan myynnissä on varaston aarteita ja erikoiseriä mukavin markettihinnoin.

Tämä artikkeli on tuotettu yhteistyössä Design District Helsingin kanssa. Kuten kaikki sisältö Helsinki Design Weeklyssä, myös kumppaniartikkelit on tehty palvelemaan ensisijaisesti lukijoitamme.