5 x joululahjat Helsingistä – tai verkosta!

Tänä vuonna joululahjat kotimaisilta muotoilijoilta voi hankkia verkosta. Weekly vinkkaa ja linkkaa Tokyon, Ornamon, Lokalin, Design Districtin sekä Xmas Garagen myyjäisiin.

Tänä vuonna joululahjat kotimaisilta muotoilijoilta voi hankkia verkosta.

Koronavuoden aikana tuotteiden alkuperän merkitys ostopäätökseen on vahvistunut selvästi. Näistä kaupoista löydät kotimaiset ja kestävät lahjat:

Vain verkossa

TOKYOn joulumyyjäiset – vielä tämän viikonlopun

Ruut Joensuu: JUROJA MIEHIÄ

Uniikeimmat lahjat Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun opiskeiljoilta! Myyjäiset järjestetään vain verkossa 16.–22.11. Teokset saa postitse tai noutopisteestä Kiasmasta 27.–28.11

Ornamon Design Joulu

Luovaflown joulukortti Ornamon myyjäisistä.

Kotimaisen designin ja taidekäsityön myyjäiset, Ornamon Design Joulu, toteutetaan tänä vuonna verkkotapahtumana 24.11.–24.12. Valikoimassa on mukana yli 130 erilaista verkkokauppaa.

Verkossa ja keskustassa

Lokal Kansallisali

Lokal Kansallissali on pieteetillä kuratoitu juhlamyymälä, kuin pienoistavaratalo kansallisromanttisen Kansallissalin upeissa puitteissa. Lukuisista teemahuoneista koostuva pienoistavaratalo on aivan Helsingin ydinkeskustassa Pohjolan talonakin tunnetussa Väinämöisenlinnassa ja palvelee aatonaattoon asti.

Design District Market

Design District Helsinki on perinteisesti järjestänyt joulumarketin Vanhalla Ylioppilastaloilla joulun alla, mutta tänä vuonna DDH Market tapahtuu jäsenyritysten omissa liikkeissä ja verkkokaupoissa 1.–15.12.

Vain keskustassa

Xmas Garage

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä Xmas Garage palvelee Kämp Gallerian 2. kerroksessa sekä Kolmen Sepän patsaalla. Xmas Garage on My o Myn pyörittämä jouluinen kimppakauppa, jossa on mukana kymmenien yrityksen lahjaideoita. Xmas Garagen valikoimassa on mm. joulukoristeita ja -kortteja, leluja, herkkuja, kirjoja, koruja ja muuta designia.