Tuottajaksi tai tuotantoharjoittelijaksi Helsinki Design Weekille?

Helsinki Design Week etsii työkavereita festivaalikaudelle. Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali järjestetään 8.–18.9.2022. Vuoden teema on ”Olemme avoinna”. Syyskuussa muotoilua juhlitaan jälleen päätapahtumissa sekä kumppanuus- ja satelliittitapahtumissa, ympäri kaupunkia ja verkossa.

Tuottaja, määräaikainen ajalla 1.4.–30.9.2022.

Etsimme energiseen tiimiimme oma-aloitteista ja aikaansaavaa tuottajaa, jolla on jo kokemusta suurten projektien hallinnasta. Tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä vastaavan tuottajan, ohjelmajohtajan, toimitusjohtajan, muotoilijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuottajan työnkuva pitää sisällään monipuolisia festivaalituotannon työtehtäviä, tapahtumakokonaisuuksien suunnittelusta niiden toteutukseen.

Toivomme sinulta kokemusta tapahtumatuotannosta ja vahvaa projektinhallinnan osaamista sekä  oma-aloitteista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa. Arvostamme myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää ymmärrystä budjetoinnista ja taloushallinnosta. Muotoilualan tuntemus ja digitaalisen viestinnän osaaminen katsotaan eduksi. Työkielemme ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme hakijalle monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä inspiroivalla ja kansainvälisellä kentällä osana mukavaa tiimiä. Tuottaja saa mahdollisuuden vaikuttaa työnsä sisältöön ja pienessä tiimissä toimimisen edut.

Tuotantoharjoittelija, määräaikainen ajalla 1.4.–30.9.2022.

Työnkuva pitää sisällään monipuolisia festivaalituotannon avustavia työtehtäviä. Hakijalla tulee olla innostusta, oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät yhteistyötaidot. Muotoilualan tuntemus, kulttuurituotannon opinnot ja hiukan aiempaa kokemusta alan töistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme hakijalle monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä osana mukavaa tiimiä. Harjoittelu on palkallinen ja tarkempi aloitusaika on neuvoteltavissa. 

Kiinnostuitko jommasta kummasta pestistä?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 6.3.2022 mennessä vastaava tuottaja Helena Fernströmille sähköpostitse osoitteeseen helena.fernstrom@helsinkidesignweek.com (otsikkokentään: Tuottaja tai Tuotantoharjoittelija / oma nimesi).
Lisätietoja tehtävästä antaa Helena (puh. +358 50 512 0681), ma 21.2. klo 14-16 ja ma 28.2. klo 14-16.

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka tarjoaa kaupunkilaisille alustan osallistua muotoilun keinoin kaupungin kehittämiseen ja siitä keskustelemiseen. Kansainvälinen ohjelmistomme sisältää vuosittain yli 200 tapahtumaa, niin ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin. Se koostuu päätapahtumista, kumppanuustapahtumista ja satelliittitapahtumista. Luovi Productions tuottaa myös Fiskars Village Art & Design Biennalea, Valoon-tapahtumaa ja Helsinki Design Weekly -muotoilumediaa.