Tule mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia

Kiinnostavatko muotoilu, arkkitehtuuri ja tapahtumatuotanto?
Hae vapaaehtoiseksi Helsinki Design Week 2022 festivaalitiimiin!

Onko haaveenasi ollut päästä näkemään, miten Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali toteutetaan? Nyt siihen on mahdollisuus! Helsinki Design Week valtaa kaupungin kymmenen päivän ajaksi 1.–11.9.2022 ja festivaali hakee nyt innokkaita vapaaehtoisia. 

Oletko huippuasiakaspalvelija tai taitava näyttelyopas? Luotko upeita Instagram-tarinoita tai onko sinulla silmää juhlatilojen somistamiseen? Vai kiinnostaisiko sinua enemmän tapahtumatuotannon tekninen puoli? Tarjolla on lukuisia eri tehtäviä tuotannon ja viestinnän parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä. Voit täyttää työtoiveesi ja sopivat ajankohdat hakulomakkeessa. Huomioithan kuitenkin, että työaikataulut ovat tehtäväkohtaisia. Emme edellytä suomen kielen osaamista tai aiempaa työkokemusta alalta, jokainen on tervetullut hakemaan mukaan. 

Festivaalin ohjelmistoon voit tutustua täällä. Kaikki tapahtumat julkaistaan 4.8.

Hakulomakkeen löydät täältä.

Vapaaehtoistyö on vastikkeetonta, eikä siitä makseta palkkaa. Tarjoamme päivän aikana aina välipalaa. Vapaaehtoiset saavat myös työtodistukset tapahtuman päätteeksi. Vapaaehtoishaku on auki 14.8.2022 asti. Käsittelemme hakemuksia jo pitkin kesää, joten hakemus kannattaa lähettää saman tien. Ilmoittautuminen on sitova.

Helsinki Design Week 1.–11.9.2022. Mahdolliset lisäkysymykset voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen helena.fernstrom@helsinkidesignweek.com