Tule mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia

Kiinnostavatko muotoilu, arkkitehtuuri ja tapahtumatuotanto?
Hae vapaaehtoiseksi Helsinki Design Week 2023 festivaalitiimiin!


Päivitys: Haku on päättynyt tältä vuodelta!

Onko haaveenasi ollut päästä näkemään, miten Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali toteutetaan? Nyt siihen on mahdollisuus! Helsinki Design Week valtaa kaupungin 8.–17.9.2023 ja festivaali hakee nyt innokkaita vapaaehtoisia. 

Oletko huippuasiakaspalvelija tai taitava näyttelyopas? Luotko upeita Instagram-tarinoita tai onko sinulla silmää juhlatilojen somistamiseen? Vai kiinnostaisiko sinua enemmän tapahtumatuotannon tekninen puoli? Tarjolla on lukuisia eri tehtäviä tuotannon ja viestinnän parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä – sekä päätapahtumapaikallamme Merikorttelissa että muuallakin kaupungilla.

Voit täyttää työtoiveesi ja sopivat ajankohdat hakulomakkeessa. Huomioithan kuitenkin, että työaikataulut ovat tehtäväkohtaisia. Emme edellytä suomen kielen osaamista tai aiempaa työkokemusta alalta, jokainen on tervetullut hakemaan mukaan. 

Vapaaehtoistyö on vastikkeetonta, eikä siitä makseta palkkaa. Tarjoamme päivän aikana aina välipalaa. Vapaaehtoiset saavat myös työtodistukset tapahtuman päätteeksi. Ilmoittautuminen on sitova.

Helsinki Design Week 8.–17.9.2023. Mahdolliset lisäkysymykset voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen katriina.somerto@helsinkidesignweek.com