Designpaja perheille: Unimaisema

TyöpajaLasten tapahtumaMuotoiluajatteluMuotoilukasvatusUudet materiaalit
Milloin la 16.09.2023
Aika 16.9.2023 klo 13-15.
Missä Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki, 00130, Helsinki
Liput https://www.designmuseum.fi/fi/vierailijan-info/#liput
Esteetön Kyllä

Sisäänkäynti pyörätuoleille ja lastenvaunuille Ullanlinnankadun puolelta. Designmuseossa on esteetön hissi. Liikuntaesteetön wc sijaitsee 0-kerroksessa. Designmuseossa ei ole induktiosilmukkaa.

Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Miltä muotoilu näyttää? Miltä se tuntuu? Miten teos välittää ajatuksia, tunteita, unia ja niiden tunnelmia? Designpaja perheille innostaa ja opastaa lapsia ja heidän aikuisiaan tekemään ja kokemaan muotoilua yhdessä. Paja antaa ideoita oman ympäristön havainnointiin ja omaan luovaan työskentelyyn muotoilun äärellä.

Unimaisema -muotoilutyöpaja ammentaa lähtökohtansa päänäyttelystä, jossa tutustutaan taiteilija Kustaa Saksin työhön. Yhdessä inspiroidutaan tarkastelemaan Saksin rikasta visuaalista kieltä, sen välittämiä tarinoita ja kokemaan näyttelyn teoksia. Näyttelystä inspiraationsa ammentava työskentely tapahtuu ohjaajan johdolla työpajatila Studiossa. Pajassa tekniikkana on kollaasityöskentely, jolla luodaan oma unimaisema värien ja muotojen avulla.

16.9.2023 klo 13-15. Työpaja sopii kaikille, eikä se vaadi erityisosaamista. Suositellaan yli 6 -vuotiaille, alle 10-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Osallistuminen museolipulla, alle 18-vuotiaat ja museokortilla vapaa pääsy.