Visioita tulevaisuuden kaduista

TyöpajaNäyttelyArkkitehtuuriKaupunkisuunnitteluTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluMuotoiluajattelu
Milloin pe 08.09.2023 ke 13.09.2023 - pe 15.09.2023
Missä Sofia Helsinki / Lyhtysali, Sofiankatu 4 c. Espan lava, Esplanadin puisto, 00170, Helsinki
Esteetön Kyllä
Kieli Suomi
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Kuinka muotoillaan tulevaisuuden katu? Miten muotoilulla voidaan lisätä kaupungin viihtyisyyttä? Mitä kaupunkimuotoilijat tekevät? Näihin kysymyksiin saat vastauksen WSP Design Studion järjestämässä työpajassa 8.9. ja näyttelyssä 13.–15.9.

Esplanadien katukokeilu on täynnä yllättäviä yksityiskohtia, joista jokainen on tarkoin harkittu. Järjestämme Helsinki Design Weekin yhteydessä sekä näyttelyn että työpajan, joissa pääset tutustumaan Esplanadien katukokeilun suunnitelmaan, kertomaan mielipiteesi ja keskustelemaan katuympäristöjen tulevaisuudesta.  

Esplanadien katukokeilun lisäksi näyttelyssä on esillä Helsingin kantakaupungin uusia opastemalleja. Tule katsomaan, miten muotoilu auttaa suunnittelemaan turvallista ja kaikille helppokulkuista katutilaa, ja kertomaan mielipiteesi opasteista.

Työpaja järjestetään Sofia Helsingin Lyhtysalissa (Sofiankatu 4c) 8.9. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Voit piipahtaa paikan päällä klo 16-18.

Näyttely on avoinna Espan lavalla 13.–15.9. klo 12–18.

Tapahtuman järjestävät WSP Design Studio sekä Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimiala.
Design Studio on WSP:n oma muotoilutoimisto. Kaupunkimuotoilun tiimimme koostuu muotoilijoista, palvelumuotoilijoista, graafisista suunnittelijoista ja vuorovaikutussuunnittelijoista.

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.