Weeklyn festivaalitärpit suunnittelualojen ammattilaisille

Helsinki Design Weekin (8.–17.9.2023) monipuolisesta ohjelmistosta löytyy uutta ja inspiroivaa eri luovien alojen ammattilaisille. Weekly suosittelee lisäämään omaan kalenteriin ainakin nämä!

Seminaareja oikeusmuotoilusta, värien käytöstä ja kaupunkien suunnittelusta

ICfin Väriwebinaari
13.–15.9. Webinaari, ilmoittautumiset viimeistään 11.9.

ICfin Väriwebinaari tarjoaa syväluotaavan katsauksen ajankohtaisten väriteemojen taustoihin useiden kuvien ja avainsanojen saattelemana.

Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Art of Public Space, keskustelutilaisuus
14.9. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Kaupunkien muutos tiivistymisen ja uuden urbanismin myötä synnyttää mahdollisuuksia luoda kaupunkeja yhdessä ja käyttää muotoilua ja taidetta leikin, hauskuuden ja hyvinvoinnin katalysaattorina. Parkly järjestää keskustelutilaisuuden urbanisteille, luovan alan toimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Lisätietoja löydät täältä.

Kaupunkimuotoilun parhaat käytänteet.
8.9. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Kaupunkimuotoilu tuo muotoiluajattelun kaupunkien kehittämisen ytimeen ja tarjoaa uusia tapoja luoda ihmiskeskeisiä kaupunkeja. Hyödyntämällä muotoilun menetelmiä voimme kehittää kaupunkeja yhdessä kaupunkilaisten kanssa, unohtamatta muita kaupunkiekosysteemin toimijoita. Tapahtumassa esitellään erilaisia kompetensseja kaupunkimuotoilun saralta ja jaetaan kokemuksia erilaisista onnistumisista ja kokeiluista.

Lisätietoja löydät täältä.

Legal Design Summit
11.–15.9. (Loppuunmyyty)

Legal Design Summit on 2016 perustettu maailman suurin legal designiin, eli oikeusmuotoiluun, keskittynyt tapahtuma, joka tuo yhteen muotoilijat, oikeudellisten palvelujen tuottajat sekä muut asiasta kiinnostuneet ympäri maailmaa, noin 50 eri maasta.

Lisätietoja löydät täältä.

Juhlia, julkistuksia ja kohtaamisia

Bar Bastone Poiat Showroomilla 
13.9. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.


Poiat showroom muuttuu aistilliseksi tilaksi, jossa uudet tuotteet ja taide sulautuvat täydellisessä harmoniassa. ”Bar Bastone” – juhlissa Poiat ylpeänä esittelee uuden valikoiman tuotteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa cocktaileista ja salongeista, täydentäen jo ikonista Bastone -tuoteperhettä. Esillä on myös huolella kuratoituja taideteoksia.

Lisätietoja löydät täältä.

ALA Architects – Practice -kirjan julkistamistilaisuus.
14.9. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Oodin Maijansaliin julkistetaan ALA Architects – Practice -kirja. Ohjelmassa kirjan esittely, toimiston osakkaiden haastattelu sekä avointa keskustelua.
Lisätietoja löydät täältä.

Moltenin showroomin avajaiset, Molteni showroom opening.
8.–17.9.

Italialaisbrändin ensimmäinen lippulaivamyymälä on avautunut Ullanlinnaan.

Lisätietoja löydät täältä.

Art Goes Showrooms
13.9. & 14.9.

Luvassa on elämyksellisiä illanviettoja, kun kaksi kaupunkikulttuurin konkaria – Art Goes Kapakka ja Helsinki Design Week – yhdistävät voimansa ja tuovat kiinnostavimpiin showroomeihin uudet lempimuusikkosi. Vapaa pääsy, ennakkorekisteröityminen suositeltavaa.

Lisätiedot löydät täältä.