Design Market -hakulomake

Design Market järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla ja verkkokaupoissa 2. —4.9.2022.

Design Market on Pohjoismaiden suurin varastomyyntitapahtuma, joka aloittaa perinteisesti Helsinki Design Week -festivaalin. Design Market on kuratoitu tapahtuma, jonka myyntipaikat ovat hyvin suosittuja. HDW:n klassikkotapahtuma palaa parin vuoden tauon jälkeen Kaapelitehtaalle ja jatkaa myös Design Market Online -verkkokampanjana. Allaolevalla lomakkeella voit hakea myyjäksi molempiin!

Design Market Kaapelitehtaalla

Tarkoituksena on tyhjentää varastot ja tehdä tilaa uudelle. Valinnoissa suositaan yrityksiä, jotka tuovat tapahtumaan sopivia tuotteita: edellisten kausien tuotteita, prototyyppejä tai kakkoslaatuisia esineitä. Tapahtumatuotantotiimimme seuraa edelleen tiiviisti koronavirustilannetta.

Design Market Online

Vuonna 2020 lanseerattu Design Market Online -verkkokampanja toteutetaan Kaapelin tapahtuman kanssa samanaikaisesti, festivaalin ensimmäisenä viikonloppuna. Siinä missä Kaapelitehtaalla voidaan odottaa huippulöytöjä prototyyppien ja aikaisempien sesonkien tuotteista, on verkkototeutus tarkoitettu ensisijaisesti uutuustuotteiden esittelyyn ja myyntiin. Mukaan valitut myyjät listataan Helsinki Design Weekin verkkosivulle, joka kokoaa kaikki brändit tarjouksineen yhdelle alustalle. Helsinki Design Week toimittaa myyjille valmiita markkinointimateriaaleja ja viestintäohjeistuksen. Verkkokampanjan osallistumismaksu määräytyy yrityksen henkilöstömäärän mukaan.

Helsinki Design Week panostaa kuratointiin

Helsinki Design Week kannustaa kaikkia sen tekijöitä toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja Design Market onkin tarkoitettu ensisijaisesti muotoilualan yrityksille, joiden tuotteet ovat laadukkaita ja valmistettu vastuullisia toimintaperiaatteita noudattaen. Toivomme myös, että hakijoiden suunnittelu- ja valmistustoiminta on läpinäkyvää ja tuotteiden (myös materiaalien) alkuperä selvitetty.