Avoin tapahtumahaku

Hae mukaan festivaalille ja järjestä oma muotoilutapahtumasi kaupungilla tai verkossa 1.–11.9.2022 välisenä aikana!

Mukaan valittavat tapahtumat ovat osa Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja saavat näkyvyyttä festivaalin markkinointiviestinnässä. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt osallistumismaksun sekä sitoudut mukaan tuottamaan sisältöä. Haku on auki 3.3.–19.6.2022.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja voitte aina antaa palautetta lähettämällä meille viestiä osoitteeseen info[a]helsinkidesignweek.com. Jos haluaisitte olla mukana, mutta ette ole varmoja osallistumisen muodosta, voitte olla sähköpostitse yhteydessä ohjelmajohtaja Anni Korkmaniin, anni.korkman[a]helsinkidesignweek.com.

Tapahtumakategoriat

Kumppanuustapahtumat: osallistumismaksu 550€ + alv 24 %

Kumppanuustapahtumat näkyvät festivaaliohjelmassa (HDW:n verkkosivusto) suuremmin. Lisäksi maksuun sisältyvät markkinointimateriaalit web-käyttöön, kolme julistetta sekä kaksi monivuotista näkyvyyselementtiä. Maksuun sisältyy myös julkaisu sekä Helsinki Design Weekin Instagramiin että Facebook-sivulle (yht. 40.000 seuraajaa). Kumppanuustapahtumista tehdään myös nosto päivittäiseen, festivaalinaikaiseen uutiskirjeeseen (ns. “festival post”, jossa yhteensä enintään viisi nostoa ohjelmistosta).

Satelliittitapahtumat: osallistumismaksu 95€ + alv 24 %

Listaus festivaaliohjelmaan (HDW:n verkkosivusto). Satelliittitapahtumat saavat käyttöönsä myös markkinointimateriaalit web-käyttöön ja sosiaaliseen mediaan (sähköisiä HDW-tarroja, kuva-kehyksiä yms.) sekä kaksi julistetta.

Päätapahtumat

Helsinki Design Weekin tiimi tuottaa vuosittain tapahtumia, joista osa on ollut ohjelmistossa lähes alusta asti. Päänäyttelyn lokaatio on usein yllättävä ja oheisohjelmaan kuuluu myös supersuosittu PechaKucha Night. Festivaalin aloittaa perinteisesti Design Market -varastomyyntitapahtuma, jota seuraavat Open Studios- ja Open Showrooms -kierrokset. Lasten designviikko tarjoaa tekemistä koko perheelle. Helsinki Design Awardsissa juhlitaan suomalaista muotoilua ja Design Diplomacy -tapahtumissa päästään keskustelemaan muotoilijoiden kanssa suurlähettiläiden residensseissä.

Viestintä

Viestintä on tehokkainta, kun jokainen tapahtuman järjestäjä osallistuu sanoman levittämiseen omissa kanavissaan. Lisäksi Helsinki Design Week tarjoaa markkiointiviestinnän lisäpalveluja. Lisätiedot lisäpalveluista löytyvät hakulomakkeesta.

Voimme tarvittaessa olla apuna myös kuratoinnin ja tuotannon suhteen. Jos sinulla on lisäpalveluiden suhteen toiveita tai kehityskohteita, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@helsinkidesignweek.com

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

Tilaa Helsinki Design Weekly täällä.

Hae mukaan alla olevalla lomakkeella!