Paasivuorenkatu 3

KeskusteluJuhlaAvoin tila
Milloin ke 11.09.2024 - la 14.09.2024
Aika klo 16 - 22
Esteetön Kyllä
Lisätietoja Instagram Facebook

Päätapahtumapaikka Paasivuorenkatu 3 on Helsinki Design Weekin päänäyttämö.

Pääyhteistyökumppani Antiloopin omistamaan vanhaan pankkisaliin rakentuvassa tapahtumassa on luvassa kiinnostavia keskusteluita, ajatustenvaihtoa ja kohtaamisia. Paasivuorenkatu 3:n ohjelmakumppani Marimekko varmistaa, että vanhan pankkisalin tila muuttuu kokonaisvaltaiseksi elämykseksi.

Niin kaupunkilaisille kuin suunnittelualojen ammattilaisillekin on tarjolla päiväkohtaisesti vaihtuvaa keskusteluohjelmaa keskiviikosta lauantaihin (11.–14.9.), iltapäivästä yömyöhään.

Keskiviikkona lavan valtaavat muotialan vaikuttajat ja uusien materiaalien kehittäjät.

Torstaina äänessä ovat arkkitehdit, kun uusi AD-museo tuo Helsinkiin kiinnostavimmat kansainväliset luovat tekijät. Arkkitehtuurin teemapäivä päättyy inspiroivaan Arkkitehtuurin talo -illanviettoon, jossa arkkitehdit kertovat suosikkiasuinrakennuksistaan.

Perjantaina luvassa on moniäänistä keskustelua monialaisesta luovuudesta – ja tietenkin lennokas, odotettu PechaKucha Night.

Lauantaina kuullaan kaupunkilaisia sekä kaupunkien kehittäjiä. Tapahtuma huipentuu yön kaupunkiin, Helsinki Design Nightiin, joka tuo tilaan klubitunnelman; musiikkia ja performansseja.