Hae mukaan Helsinki Design Weekin viralliseen ohjelmistoon!

Merkittävä osa festivaalin muotoilu- ja arkkitehtuuriteemaisesta ohjelmasta järjestetään paikallisen luovan yhteisön voimin. “Olipa kerran…” -teema kannustaa helsinkiläisiä luovia tekijöitä tunnistamaan muotoilun voiman aiempaa laajemmin. Millainen on kaupunkimme yhteinen tarina? 

“Tarinankertojien tapaan suunnittelijat voivat herätellä mielikuvitustamme, tehdä meistä uteliaampia, tuoda tunteemme pintaan ja ympäristömme eloon. Vaikka ratkaistavat ongelmat muuttuvat monimutkaisemmiksi, peräänkuulutamme muodon ja toimivuuden rinnalle silti kauneutta, draamaa, omaperäisyyttä, ällistystä, ärsytystäkin, “ kirjoittaa Helsinki Design Weekin ja Weeklyn ohjelmajohtaja Anni Korkman vuositeemasta. Koko kirjoituksen löydät täältä.

Tapahtumat ovat loistava tapa kokeilla uusia asioita. Avointen ovien iltapäivä voi olla keino esittää uusia ideoita uusille tuttavuuksille, katumuotinäytös voi demonstroida jalkakäytävien vaihtoehtoisia käyttömahdollisuuksia ja työpajojen sarjan osallistujat saattavat löytää vastauksia kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet jo pitkään. Helsinki Design Weekin tiimille muotoilu on laaja käsite ja HDW:llä onkin juhlistettu luovuutta tuhansissa erilaisissa tapahtumissa vuosien aikana. 

Järjestä arkkitehtuurikierros tai lanseerausjuhlat, kutsu meidät näyttelysi avajaisiin – kerro syyskuussa oma, yhteisösi tai yrityksesi tarina.

Haku Kumppanuustapahtumaksi on käynnissä 31.5. Lisätiedot ja hakulomakkeen löydät täältä. 

Mukaan valittavat tapahtumat tulevat osaksi Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä. Ohjelmisto julkaistaan 14.6.
Helsinki Design Week järjestetään 8.–17.9.2023.